Categories: FundacióPublished On: 22 de desembre de 2022

Aquest 2022 ha estat un any d’adaptació de grans canvis en la concepció i organització dede suport a la capacitat jurídica en la presa de decisions a persones amb discapacitat intel·lectual, però també de consolidació de la presència de la nostra entitat arreu del territori català.

La fusió per absorció de la Fundació Terres de Lleida obre un camí ple de possibilitats que explorarem durant aquest nou any que entra. No en va, aquesta integració ens ha portat 109 persones usuàries noves i 8 nous treballadors i treballadores que, juntament amb l’equip que ja era present a Lleida, donaran suport a pràcticament el 20% de les persones a qui donem suport. Tot un repte que encarem amb responsabilitat i il·lusió i que dona resposta a un dels objectius marcats pel nostre Pla Estratègic

Foto de grupo personas con discapacidad

Per altre costat, l’aterratge de la reforma jurídica que regula el sistema de suports ens ha portat novetats en el nostre dia a dia. Uns canvis als quals ens seguirem adaptant gràcies a la implicació i compromís de totes les persones que formen la gran família de Som – Fundació: les persones usuàries, les persones treballadores, voluntaris i voluntàries i persones i famílies del programa Som  Futur. Tots i totes caminem plegades cap a un horitzó comú: millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual a través de l’impuls de la seva autonomia, autodeterminació i inclusió social.

Perquè sense tu no seríem el que SOM.

Bon Nadal i pròsper 2023.

Compartir