Som | Fundació Catalana Tutelar

caenes
You Are Viewing

HÀBITS SALUDABLES

El grup de Som Companys estava interessat a fer una activitat sobre hàbits saludables i van decidir dur-la a terme el 21 de maig en Som – Fundació.

batuts-som-companysLa Montse Gozálvez i la Carla Arcos, professionals de la fundació, van ser les encarregades de plantejar una activitat dinàmica i de caràcter lúdic amb la finalitat d’aconseguir la màxima participació de les persones assistents. L’objectiu del taller era sensibilitzar als participants sobre la importància que té la dieta alimentària en l’estat de la salut.

Van començar la sessió amb l’emissió d’un vídeo que mostrava la “roda d’aliments”, un recurs molt didàctic que ajuda a conèixer els aspectes bàsics d’una dieta equilibrada i el paper nutricional que hi tenen cada grup d’aliments.

També es va compartir informació i recomanacions per tenir una vida saludable: fer exercici, beure aigua, deixar de fumar, reduir el habits-saludables-som-companysconsum de brioixeria, dormir 8 hores diàries, etc.

Després de la teoria, tocava posar-ho a la pràctica i ho vam fer amb uns batuts fantàstics per a aquesta època! Els assistents es van posar els guants, van pelar la fruita i la verdura per elaborar uns batuts boníssims i molt saludables.

Calidad Plena Inclusión ISO 9001 ONG Acreditada - Fundación Lealtad