Categories: FundacióPublished On: 10 de desembre de 2020

 

El VI Concurs de postals nadalenques ha comptat amb la participació de 47 persones que ens han enviat propostes originals i molt diverses. Cal destacar que, en aquesta edició, l’època de pandèmia s’ha vist reflectida en algunes de les postals que hem rebut. Alguns dels participants han inclòs el detall de la mascareta als arbres de nadal o als ninots de neu.

La Comissió de Postals, formada per la Cande Infante, en Lluis Puigdomènech, la Montse Alomà, la Nuria Sandín i l’Olga Vilanova no ho va tenir gens fàcil per fer la selecció de les 10 postals finalistes.

A partir del dia 20 de novembre i fins al dia 27 es van realitzar les votacions de les postals. Malgrat no haver pogut celebrar el tradicional berenar, vam comptat amb la participació d’un gran nombre de persones -voluntaris, voluntàries, persones usuàries, professionals i membres del patronat- en les votacions. També van votar les persones que segueixen la pàgina de la fundació a través de facebook.

Després del recompte de vots, us podem presentar els guanyadors del VI Concurs de Postals de Nadal amb un empat de vots en el primer lloc: guanyadors-concurs-persones-discapacitat
Les quatre postals guanyadores seran utilitzades com a felicitació nadalenca de la fundació.

Donem l’enhorabona als guanyadors per les postals tan originals que han creat i animem a la resta de participants a continuar presentant-se en la propera edició.

També volem agrair a totes les persones que han fet possible celebrar aquest concurs, des dels propis concursants fins a les persones que han participat en les votacions.

Compartir