Categories: FundacióPublished On: 8 de setembre de 2021

Coneix les nostres instal·lacions i els professionals que fan feina amb nosaltres en aquest recorregut virtual en 360 graus, que ha estat possible gràcies a un acord de col·laboració amb el grup de recerca TransMedia Catalonia (UAB), dins del marc del projecte MediaVerse.

Avui us presentem en primícia el recorregut virtual i en 360 graus que han fet els investigadors del grup de recerca TransMedia Catalonia de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), i que treballen en el projecte MediaVerse(*). Aquest projecte investiga i crea nous formats i continguts audiovisuals, alhora que els fa accessibles a persones amb diferents #disCAPACITATS.

Som Fundacio 360 graus

En aquest recorregut el nostre company Raúl, coordinador de l’àrea social, us acompanyarà pels diferents espais de la fundació: des de la recepció, passant per l’àrea social, on fan feina els referents i auxiliars, el despatx de gerència, l’àrea comptable i jurídica… i fins i tot el menjador! A mesura que avanceu en el recorregut, trobareu als professionals que hi treballen, que es presentaran i explicaran quina és la seva funció. La seva presentació està adaptada també a persones amb discapacitat visual i auditiva.

Aquest recorregut, que us presentem avui en primícia, estarà disponible a la nostra futura nova pàgina web, que es troba ara mateix en ple procés de reconstrucció i adaptació a lectura fàcil.

Aquest recorregut representa per a nosaltres una primera presa de contacte amb les tecnologies immersives i és també un exemple de quina manera podrien ajudar les persones que atenem. És, sense dubte, el principi d’una bonica i llarga amistat.

Estem desitjant continuar fent feina amb els nois de TransMedia Catalonia i amb el projecte MediaVerse per seguir explorant les possibilitats de la tecnologia al servei de les persones.

* MediaVerse (GA Nº 957252) és un projecte finançat pel programa d’innovació i recerca H2020 de la Comissió Europea.

Compartir