Som | Fundació Catalana Tutelar

caenes
You Are Viewing

TREBALLANT PER L’ACCESSIBILITAT I LA VIDA INDEPENDENT

vidaindependent-inclusio-diversitat-funcional
La Xarxa d’Accessibilitat i Vida Independent (XAVI) celebrarà el dia 29 de gener un acte a les instal·lacions de Lleialtat Santsenca per formalitzar la seva constitució com a Xarxa d’Acció de l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva i presentar el treball que s’ha portat a terme durant aquests tres últims anys. En l’organització de la jornada hi participa l’equip promotor de l’acte format per Dincat Plena Inclusió Catalunya, Federació ECOM, Institut Municipal de Persones amb DiscapacitatOficina de Vida Independiente de Barcelona, Associació d’Oci Inclusiu Saräu i Som – Fundació amb el suport de l’equip dinamitzador.

La XAVI és una nova xarxa de l’Acord Ciutadà amb la missió de promoure la transformació social a la ciutat, treballar pels drets de les persones a una vida independent i afavorir la plena inclusió de les persones amb diversitat funcional.

La xarxa per l’Accessibilitat i Vida Independent la conformen quatre grups: Habitatge i vida independent, Accessibilitat en espais públics, Suport a famílies cuidadores i Oci inclusiu que, a partir d’ara, s’uniran per agrupar un total de 67 entitats de la ciutat.

L’objectiu principal de xarxa és promoure canvis socials a la ciutat i els seus valors són: inclusió, compromís, corresponsabilitat, diversitat i pensament crític.

Calidad Plena Inclusión ISO 9001 ONG Acreditada - Fundación Lealtad