Categories: FundacióPublished On: 2 de març de 2020

El berenar que vam celebrar el dia 27 de febrer amb les persones que formem part de la fundació va ser una mica especial perquè vam fer diverses activitats. Vam començar la trobada amb la presentació de les candidatures per a la xarxa de Portaveus de l’Asociación Española de Fundaciones Tutelares i vam continuar amb una activitat dinamitzada per un grup de voluntaris i voluntariat-lacaixa-suportvoluntàries de l’Associació de Voluntaris de La Caixa.

Com que el berenar es va dur a terme durant l’última setmana del carnestoltes, es va considerar adequat dissenyar una activitat relacionada amb aquesta celebració tan tradicional. En aquesta ocasió, vam avançar l’hora de la trobada amb la finalitat que els assistents tinguessin més temps per  gaudir de l’activitat i relacionar-se amb els seus companys i companyes.

A les 17.30 h les persones voluntàries van començar a distribuir el material entre els assistents perquè poguessin crear i pintar la seva màscara de carnestoltes. Immediatament es van posar “mans a l’obra”. Algunes persones no van necessitar cap mena d’ajuda per elaborar les seves creacions i unes altres requerien una mica de suport per ajustar els detalls de les màscares. Però a totes elles, la màscara els quedava molt bé, com pots veure en aquestes fotos.

mascares-carnestoltes-discapacitatDesprés de l’activitat, va començar el berenar i es va continuar compartint tertúlies,
anècdotes i bons moments.

 

Compartir