Categories: FundacióPublished On: 6 d'octubre de 2020

concurs-postals-nadal

L’època de pandèmia que estem vivint no és cap inconvenient per començar, de nou, una nova edició del tradicional Concurs de Postals de Nadal que celebrem cada any a la fundació.

Us convidem a participar-hi!

En aquesta ocasió haurem de fer les votacions per escollir les 3 postals finalistes a través de la nostra pàgina de facebook. Malauradament no serà possible fer-ho al berenar de novembre perquè, aquest any, no es durà a terme.

No obstant això, si us desplaceu a fer una gestió a la fundació, també podreu fer la vostra selecció en els fulls de votació que deixarem a la recepció, prenent sempre les mesures de prevenció i higiene que hi ha establertes a l’entitat. Es podrà votar des del 20 /11 fins al 27/11.

A continuació, us indiquem el detalls d’aquesta convocatòria:
1. Qui hi pot participar?
Totes les persones a qui la fundació dona suport.

2. Què s’ha de presentar?
Les persones que participin al Concurs han de presentar una fotografia o un dibuix amb motius nadalencs.
Si una persona presenta més d’una postal s’escollirà la proposta més original. La resta d’opcions seran desestimades.

3. Quina és la data límit de lliurament?
Podeu lliurar la vostra postal al vostre referent o auxiliar social fins al dia 13 de novembre. Si ho preferiu, també podeu lliurar-la a les oficines del carrer Sant Fructuós, 12, de Barcelona o enviar-les escanejades a comunicacio@somfundacio.org.

4. Com es farà la selecció de la postal guanyadora?
Com a conseqüència de les mesures de prevenció de la pandèmia que ha obligat a crear grups de professionals que assisteixen en dies alternatius a les oficines, el dia 18 de novembre es crearà un equip de la fundació amb 5 professionals que s’encarregaran de fer la selecció de les 10 postals finalistes. D’aquestes 10 postals, les persones que formem part de l’entitat (persones a qui l’entitat dona suport, persones voluntàries, professionals de la fundació i membres del Patronat) triarem les 3 que més ens agradin a través de les xarxes socials i a les oficines de la fundació. Tindrem temps per fer-ho fins al 27 de novembre.

Les 3 postals que obtinguin més vots seran les que s’utilitzaran com a felicitació nadalenca de la fundació.

5. Quin premi es donarà?
Els participants del concurs podran aconseguir els premis següents:
cofre-regal1r Premi
La persona guanyadora del concurs, amb la postal més votada, podrà gaudir d’un dinar per a dues persones en un dels 1.100 restaurants que inclou el cofre regal de Smartbox.

entrades-cinemaLes persones que quedin en 2n i el 3r lloc obtindran dues entrades per anar al cinema amb qui vulguin i veure la pel·lícula que més els agradi.

Els premis es lliuraran a la fundació durant el mes de desembre, ja que aquest any no celebrarem el Dinar de Nadal a causa de la pandèmia.

 

Us animem a presentar les vostres propostes més originals.
Teniu temps fins al 13 de novembre!

Compartir