Categories: Sin categoríaPublished On: 15 de juny de 2021

Ja el tenim aquí! El vídeo que ens van gravar els alumnes de l’IFE de l’Escola Vida Montserrat (Acidh) sobre l’experiència del voluntariat a Som — Fundació acaba de sortir del forn! I encara calentó, us el presentem per gaudir-ho plegats.

Amb aquest audiovisual podreu descobrir com és l’experiència de voluntariat a la nostra entitat contada per ells mateixos: qui són els voluntaris i les persones que acompanyen, amb quina freqüència es veuen, què fan quan queden i molt més!

Si tu també vols viure l’experiència del voluntariat, fes clic aquí

Per la Núria, que acompanya la Carme, és molt senzill: “És com quan quedes amb una amiga. Faig el mateix. I estic molt contenta perquè aprenc molt de la Carme: fa que torni a casa amb ganes de tenir la seva autoestima i la seva personalitat”. A la Carme també li agrada molt quedar amb la Núria.

L’Oriol va arribar a Som — Fundació per interessar-se pel voluntariat i va explicar que li encanta el cinema. Match amb l’Antonio! A ell també li encanta veure pel·lícules i descobrir els secrets de la Barcelona antiga. Cada vegada que queden aprofiten per fer el que més els agrada. “Aconsello l’experiència a tothom perquè és molt rica, i si és amb algú amb qui tens aficions en comú, com l’Antonio t’ho passes molt bé”, diu l’Oriol.

L’Ignasi, que acompanya el Manolo i el Josep Maria, diu que tot i que ell intenta donar alegria, sempre en rep més de la que dona. “Si no ho fes, ho trobaria a faltar”, explica.

Foto de grupo personas con discapacidad

Aquest audiovisual és la versió curta de la peça que han realitzat per al projecte Mirades: veure i viure el voluntariat, impulsat per la Federació Catalana de Voluntariat Social.

Volem donar les gràcies a la FCVS i a l’Escola Vida Montserrat (Acidh) per aquesta iniciativa, i sobretot als alumnes que l’han fet possible: a la Sarah, Carla, Sandra, Judit, Agustí i a l’Adrià per les entrevistes, a l’Oksana i al David pel guió i al Sergi i Andrea per haver enregistrat les imatges.

Personas jóvenes con discapacidad

Ens encanta!

Compartir