Som | Fundació Catalana Tutelar

caenes
You Are Viewing

VII Concurs de Postals de Nadal

Us convidem a una nova edició del tradicional Concurs de Postals de Nadal que celebrem cada any a la fundació. Com que encara no hem sortit del tot de la pandèmia, haurem de fer les votacions per escollir les 3 postals finalistes a través de la nostra pàgina de Facebook. No obstant això, si us desplaceu a fer una gestió a la fundació, també podreu fer la vostra selecció en els fulls de votació que deixarem a la recepció, prenent sempre les mesures de prevenció i higiene que hi ha establertes a l’entitat.

Es podrà votar des del 17 al 26 de novembre. 

A continuació, us indiquem el detalls d’aquesta convocatòria:

1. Qui hi pot participar?
Totes les persones a qui la fundació dona suport.

2. Què s’ha de presentar?
Les persones que participin al concurs han de presentar una fotografia o un dibuix amb motius nadalencs.
Si una persona presenta més d’una postal s’escollirà la proposta més original. La resta d’opcions seran desestimades.

3. Quina és la data límit de lliurament?
Podeu lliurar la vostra postal al vostre referent o auxiliar social fins al dia 15 de novembre. Si ho preferiu, també podeu lliurar-la a les oficines del carrer Sant Fructuós, 12, de Barcelona o enviar-les escanejades a comunicacio@somfundacio.org.

4. Com es farà la selecció de la postal guanyadora?
Com a conseqüència de les mesures de prevenció de la pandèmia que ha obligat a crear grups de professionals que assisteixen en dies alternatius a les oficines, un equip de la fundació amb 5 professionals faran la selecció de les 10 postals finalistes entre els dies 16 i 17 de novembre. D’aquestes 10 postals, les persones que formem part de l’entitat (persones a qui l’entitat dona suport, persones voluntàries, professionals de la fundació i membres del Patronat) triarem les 3 que més ens agradin a través de les xarxes socials i a les oficines de la fundació. Tindrem temps per fer-ho fins al 26 de novembre.

Les 3 postals que obtinguin més vots seran les que s’utilitzaran com a felicitació nadalenca de la fundació.

5. Quin premi es donarà?
Els participants del concurs podran aconseguir els premis següents:
cofre-regal1r Premi
La persona guanyadora del concurs, amb la postal més votada, podrà gaudir d’un dinar per a dues persones en un dels 1.100 restaurants que inclou el cofre regal de Smartbox.

entrades-cinemaLes persones que quedin en 2n i el 3r lloc obtindran dues entrades per anar al cinema amb qui vulguin i veure la pel·lícula que més els agradi.

Els premis es lliuraran durant el mes de desembre.

 

Us animem a presentar les vostres propostes més originals.
Teniu temps fins al 15 de novembre!

Calidad Plena Inclusión ISO 9001 ONG Acreditada - Fundación Lealtad