Categories: Sin categoríaPublished On: 9 de març de 2020

En Valentí C. ha estat nominat al Premi Esportista de Terrassa 2019 en la categoria “d’esport adaptat per a persones amb discapacitat intel·lectual” del certamen Nit de l’Esportista. L’acte, organitzat per l’Ajuntament i el Diari de Terrassa, es va celebrar el 6 de març i va premiar als esportistes de la ciutat que han destacat pels seus èxits esportius en diferents competicions i/o esdeveniments.

esport-inclusiu-En Valentí C. forma part de l’equip d’hoquei d’Egara-Fupar amb el qual competeix en la Lliga inclusiva BBVA hoquei Plus. Juga a hoquei des de fa més de 7 anys, però també practica futbol i petanca.

En l’entrevista que li vam fer abans del lliurament dels premis ens comentava que gaudeix molt fent esport i que s’ho passa bé jugant en qualsevol dels tres que practica en l’actualitat.

Quan l’entrenador el va informar que estava nominat a aquest premi es va posar molt content i també una mica nerviós. Ens explica esport-inclusiu-persones-discapacitatque aquesta és la segona vegada que aconsegueix una nominació i, malgrat que no va guanyar en la primera ocasió, guarda molt bon record d’aquella nit, perquè va tenir l’oportunitat de fer-se una foto amb en Xavi Hernández, exjugador del Barça.

En Valentí va anar acompanyat a l’acte amb l’Ivan Matilla, auxiliar social. Abans d’entrar al Teatre Principal de Terrassa li va dir que li “agradaria guanyar però, si no fos possible, no s’enfadaria perquè almenys ha tingut l’oportunitat de participar-hi”.

Enguany tampoc ha pogut ser …. però continuarà esforçant-se i gaudint de l’esport. Enhorabona per la nominació!

Compartir