Categories: FundacióPublished On: 15 de maig de 2023

El 2022 ha estat un any d’adaptació a grans canvis per a la nostra entitat. Per un costat, l’entrada en vigor de la nova llei que regula l’exercici de la capacitat jurídica de les persones amb discapacitat intel·lectual aporta un nou sistema de suports que haurem d‘adaptar individualment a cada persona que atenem. Això implica importants novetats en la nostra forma de treballar i en la vida de les persones.

Una fusió que ens enriqueix

A més a més, la nova legislació ha coincidit amb la planificació d’un canvi organitzatiu de la nostra entitat, a conseqüència de la fusió per absorció de la Fundació Terres de Lleida a finals de 2022. La finalització del procés de fusió ens ha portat a integrar 109 persones noves a qui ja estem donant suport i a incorporar 8 nous treballadors i treballadores. Aquestes incorporacions han permès reorganitzar i ampliar l’equip social que ja era present a Lleida i que seguirà fent la seva feina, tant des del despatx de la ciutat de Lleida com a la nova oficina de Tàrrega.

En definitiva, aquest canvi organitzatiu i l’aterratge i desplegament a Espanya i Catalunya de la reforma jurídica que regula el sistema de suports ens motiva, ens engresca i ens anima a seguir donant el millor de nosaltres mateixos amb un únic horitzó: treballar perquè es reconegui la dignitat de les persones amb discapacitat intel·lectual i millorar la seva autonomia, inclusió social i qualitat de vida.

Jordi Costa Molina
President de Som – Fundació

Josep Tresserras Basela
Gerent de Som – Fundació
                                                                                                                                                                                                                

Compartir